Atenționare referitor la falsificarea paginii electronice oficiale a sistemului polonez de încasare a taxelor rutiere «e-TOLL»

Vă informăm  referitor la prezența unor activități infracționale specializate în escrocherii, care vizează falsificarea paginii electronice oficiale a sistemului polonez de taxare e-TOLL: https://etoll.gov.pl.

În acest context, atenționăm operatorii de transport rutier despre posibilitatea primirii din partea escrocilor a unui mesaj de tip SMS referitor la neachitarea taxelor rutiere și solicitarea achitării acestora în sistemul e-TOLL, la următorul link: e-tollgov.pl, în scopul utilizării datelor bancare și sustragerii mijloacelor financiare.

 Menționăm că adresa paginii electronice false: e-tollgov.pl, prezentată în imaginea de mai jos, este similară cu adresa site-ului guvernamental și include caractere asemănătoare logotipurilor Ministerului Finanțelor și Administrației Naționale Fiscale a Republicii Polonia.

Pentru mai multe informații, accesați următorul link: https://etoll.gov.pl/ru/gruzovye/novosti/preduprezhdaem-o-poddel-nom-veb-saite-sistemy-e-toll/

Admin

Admin