Politica de confidențialitate

  1. Termeni utilizați în prezentul acord:

1.1. Site-ul – este o combinare de texte, elemente grafice, desene, imagini, cod, și materiale video, precum și alte rezultate ale activității intelectuale conținute în Internet sub numele de domen https://aita.md.

1.2. Administratorul Site-ului  – este persoana autorizată să administreze Site-ul.

1.3.Utilizator –  este orice persoană care efectuează logarea pe site accepînd condițiile acestui acord, indiferent de faptul procedurilor de înregistrare și autorizare.

  1. Utilizarea datelor cu caracter personal

2.1. Prin acceptarea acestui acord, utilizatorul permite  Administratorului acestui site,  prelucrarea datelor cu caracter personal.

2.2. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal: înregistrarea pe Site, înregistrarea la evenimente.

2.3. Datele personale care urmează a fi prelucrate:

2.3.1. Numele și prenumele;

2.3.2. Adresa electronică;

2.3.3. Date de contact

2.3.4. Codul firmei din 4 cifre.

2.4. Prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă următoarea listă de acțiuni cu date personale: colectarea, înregistrarea, sistematizarea, acumularea, stocarea, clarificare (actualizare, modificare), extracția, utilizarea, blocarea, ștergerea, distrugerea datelor cu caracter personal.

2.5. Prin acceptarea acestui acord, Utilizatorul este de acord să primească notificări prin sms sau e-mail.

2.6. Acest acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal este valabil pe termen nelimitat, dar pot fi retrase datele cu caracter personal pe baza declarațiie personale, trimisă prin e-mail (web@aita.md) sau prezentînd-o în oficiul Asociației.

2.7. Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Auto din Moldova, „AITA” este operator de date cu caracter personal înregistrat de Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal în Registrul de evidenţă a operatorilor de date cu caracter personal sub numărul nr. 0001132 – 001

AITA prelucrează, păstrează şi stochează datele dumneavoastră cu caracter personal, având ca obligaţie de a administra în condiţii de siguranţă informaţia obţinută din partea Dvs. şi va fi folosită în strictă corespundere cu prevederile Legii privind protecţia datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011, cu modificările şi completările ulterioare.