Patru șoferi profesioniști din Moldova premiați de IRU pentru excelența lor

IRU a acordat Diploma de Onoare celor 1.756 de șoferi de taxi, autobuz, autocar și camion din 23 de țări din întreaga lume pentru performanțele lor remarcabil de conducere și siguranță.

În fiecare an, Executivul Prezidențial IRU acordă prestigioasa Diplomă de Onoare IRU șoferilor din diferite țări din întreaga lume pentru performanțele lor excelente de conducere și siguranță.

Fiecare câștigător al premiului a parcurs profesional cel puțin 1 milion de kilometri pe parcursul unei cariere de cel puțin 20 de ani, fără a provoca un accident sau a săvârși vreo încălcare gravă a reglementărilor rutiere, vamale sau administrative. Ele reprezintă nivelul înalt de profesionalism și pregătire pe care IRU îl promovează prin Academia IRU și oferă un exemplu șoferilor mai tineri.

Este de remarcat faptul, că patru conducători rutieri din cadrul companiilor de transport – Titulari de Carnete TIR, au fost desemnați cu presigioasa Diplomă de Onoare IRU:

  1. Dl Ivan ASITEANOV – compania SRL”MAGTRANS SERVICE”
  2. Dl Igor BABIUC – compania SRL”MAGTRANS SERVICE”
  3. Dl Alexandru BUGA – compania SRL”TRANSENERGOPROIECT”
  4. Dl Serghei DRAGAN – compania SRL”SERVIS LIBERA”

Președintele și Directoratul Asociației AITA, vă aduce sincere feliciări pentru performanțele remarcabile în domeniul transportului rutier internațional de marfă.

Admin

Admin