Congresul Mondial al IRU

Inovarea în mișcare: conducerea transformării transportului, a mobilității și a comerțului

 

Transportul rutier este din ce în ce mai digital, conectat și automatizat. Revoluția abia începe.

Atragem industria de transport rutier în Muscat, cu oameni de afaceri, guvern și leaderi, pentru a dezbate marile provocări și marile oportunitățile.

Ce rezervă viitorul?

Împreună, vom aborda marile întrebări și vă vom oferi instrumente pentru a construi strategia de afaceri pentru exploatarea acestor oportunități.

Cum poate industria să îmbrățișeze și să prospere de la noile tehnologii, inovații și modele de afaceri moderne? Automatizarea va însemna sfârșitul modului de discriminare? Cum putem lucra cel mai bine cu autoritățile de reglementare și politicieni pentru a îmbunătăți comerțul și conectivitatea? Cum putem atrage și menține oamenii potriviți pentru a lucra în industria noastră? Cum va arăta mobilitatea urbană în cinci sau cincizeci de ani? Dieselul va continua să alimenteze industria sau există o soluție realistă la orizont pentru transportul vehiculelor grele?

Descărcați broșura

English Русский

De ce Oman?

În centrul Consiliului de Cooperare al Golfului și al unui jucător important în Orientul Mijlociu, Oman se ocupă de noi rute comerciale între Asia, Africa și Europa.

Un nou centru de logistică, Oman este, de asemenea, în mijlocul reformării reglementării și serviciilor sale de transport public. Această țară frumoasă este setarea ideală pentru a experimenta în primul rând modul în care transportul rutier formează regiunea și lumea mai largă.

În plus, Muscat este uimitor. Este atât un oraș modern, cât și un oraș istoric, cu legături excelente de transport direct spre regiune și spre orașele mari din Europa și Asia. Și vremea din noiembrie este perfectă: 25 ° C și lumina soarelui.

Cine vine?

  • Ministerele guvernamentale de transport, oficialii din domeniul comerțului, autoritățile vamale și de mobilitate și autoritățile de reglementare
  • Operatori de transport de afaceri, firme multinaționale și regionale de logistică, furnizori industriali majori și utilizatori majori de transport
  • Organizații internaționale – Agenții ONU în domeniul transporturilor și comerțului, organizații multilaterale și ONG-uri
  • Asociații naționale și regionale de transport rutier, care acoperă atât servicii de transport de călători, cât și de mărfuri
  • Reprezentanți de nivel înalt din țările de cooperare din Golf, Orientul Mijlociu, Europa, Asia și din alte părți
  • Mass-media – mediul de afaceri și de afaceri din regiune și dincolo de aceasta 

Despre organizatori

IRU

Transportul rutier conduce economiile, ajută comunitățile să prospere și să încurajeze creșterea în lumea noastră modernă. Dar industria se află la o răscruce de drumuri. Transportul se schimbă mult mai rapid decât oricând, devenind din ce în ce mai digital, conectat și automatizat. Și acolo unde există schimbare, există oportunitate.

Este o mare plăcere să vă invităm la Congresul Mondial al IRU 2018 din Muscat, Oman. Timp de mai bine de o jumătate de secol, IRU se află în centrul transportului rutier. Membrii noștri reprezintă aproape un milion de operatori comerciali și logistici din întreaga lume.

Această abordare, de la bază, ne poziționează pentru a lucra împreună cu dvs. – liderii industriei – în Muscat, în cel de-al 70-lea an al IRU, pentru a identifica transformarea transportului, a mobilității personale și a comerțului.

Viitorul industriei depinde de aceasta.

IRU

Umberto de Pretto
Secretarul General al IRU

Asyad

ASYAD este primul furnizor de servicii logistice integrate în Oman.

Administrăm un portofoliu diversificat, care cuprinde companii care oferă servicii de zone libere, porturi, transport și logistică. Implementăm de asemenea Strategia Națională de Logistică care transformă Oman într-un centru global pentru logistică.

Salutăm cu căldură toți actorii privați și publici din comunitatea mondială a transportului rutier pentru a se alătura Congresului Mondial al IRU 2018 și pentru a beneficia de afaceri cu Oman și partenerii noștri regionali.

Asyad

Abdulrahman Al Hatmi
Șef executiv al grupului
ASYAD

Admin

Admin