CEMT 2019

A fost pusă în aplicare posibilitatea de depunere de către operatorii de transport rutier prin intermediul sistemului informaţional „e-Autorizaţie transport” a cererilor pentru participare la repartizarea autorizaţiilor CEMT.

Pentru participarea la concursul de repartizare a autorizațiilor CEMT valabile pentru anul 2019, operatorii de transport rutier vor depune cereri accesînd adresa https://autorizatiiauto.gov.md/.

Cererile pentru participare la repartizarea autorizaţiilor CEMT se depun de către operatorul de transport rutier, începînd cu ultima zi lucrătoare a decadei a doua a lunii septembrie pînă în ultima zi lucrătoare a lunii octombrie.

În vederea depunerii cererilor pentru participare la repartizarea autorizaţiilor CEMT, se va consulta ghidul anexat referitor la autentificarea pe portal și depunerea cererilor.

Pentru informații suplimentare și suport contactați Serviciul tehnologiei informației şi comunicațiilor al ANTA la numărul de telefon 022- 49-75-14 sau la email: suport@anta.gov.md

Atașament:

 GHID_depunere_CEMT.pdf

Admin

Admin