Belarus: De la 1 ianuarie, va începe să funcționeze zona de așteptare electronică în fața punctului de control Kozlovich

De la 1 ianuarie 2024, va începe să funcționeze în zona de așteptare electronică în fața punctului de control Kozlovich. Acest lucru este prevăzut de Rezoluția Consiliului de Miniștri al Republicii Belarus din 31 decembrie 2015 nr. 1130.

În timp ce zona de așteptare este amenajată pentru 140 de mașini, numărul locurilor de parcare va fi extins. Aici au fost create condițiile necesare șederi: au fost instalate afișaje electronice cu informații despre deplasarea cozii electronice, este deschis un magazin și au fost dotate zone sanitare. Din motive de securitate, există supraveghere video 24 de ore pe zi.

Din 26 decembrie 2023, acesta a fost pus în funcțiune în modul de testare. Zona de așteptare este amplasată în două locuri:

– pe locul din spate al TLC „Brest-Beltamozhservice-2”;

– pe teritoriul parcării Severnaya.

Acesta este deja al nouălea punct de control la care va fi implementat un astfel de sistem. Funcționarea proiectului urmărește realizarea procedurilor de trecere a vehiculelor peste hotare și crearea unor condiții confortabile pentru șederea la frontieră.

Admin

Admin