Premiul IRU PENTRU MANAGERII DE TOP

La 4 mai 2018 în or.Geneva (Elveţia) a avut loc Asambleia Generală IRU.
La acest eveniment, managerilor de rang înalt care asigură managementul întreprinderilor implicate în transportul rutier de mărfuri şi pasageri la nivel național și internațional, a fost acordat Premiul IRU.

În conformitate cu prevederile, vizînd acordarea premiului IRU pentru managerii întreprinderilor de transport rutier, asociaţiile-membre IRU au selectat candidați pentru acordarea premiului din țara respectivă, în conformitate cu criteriile stipulate în regulament și au prezentat în mod corespunzător lista de candidați către Secretariatul General al IRU.

Membrii Executivului Prezidenţial IRU au pregătit lista care include 98 de directori executivi, care îndeplinesc toate criteriile necesare, reprezentanţi a 15 țări. La Asambleia Generale IRU această lista a fost aprobată.

Astfel, în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei AITA, care a avut loc la data de 18 mai 2018,  reprezentantul IRU – dl Adrian ALBU, Delegat General a Misiunii Permanente IRU în Orientul Mijlociu, a înmânat Diplomele de onoare IRU pentru următorii manageri:

 

  1. Petr CAIREAC, IUGINTERTRANS SRL
  2. Natalia CAZACOVA, AUTOTRANS-LOGISTIC SRL
  3. Vitalie DIDENCO, TRANSENERGOPROJECT SA
  4. Nicolae GRIBINCEA, DELTRANS GRUP SRL
  5. Vadim MUSTEAŢA, FORUM-TIR SRL
  6. Ruslan ZUBCO, ARNITRANS SRL
Admin

Admin