Introducerea restricțiilor de intrare și circulație pe teritoriul orașului Moscova

La 5 mai intră în vigoare prevederile Hotărârii Guvernului de la Moscova nr.399-ПП din data de 06 aprilie 2021 (https://www.mos.ru/upload/documents/docs/399-PP-ewffpp.pdf) prin care au fost introduse modificări în Hotărârea Guvernului de la Moscova nr. 379-ПП din data de 22 august 2011 „Cu privire la restricționarea circulației camioanelor în orașul Moscova și invalidarea anumitor acte juridice ale Guvernului de la Moscova” (https://www.mos.ru/upload/photobank/common/upload/379-PP_22_avgusta_2011_g.pdf).

Aceste modificări vor introduce restricții de circulație pentru toate vehiculele de marfă cu o greutate maximă admisibilă de peste 3,5 tone. Începând cu 5 mai 2021, companiile de transport străine, ca și companiile de transport din Rusia, vor fi obligate să dețină un permis pentru a putea efectua intrarea pe teritoriul orașului Moscova, inclusiv și pe șoseaua de centură a Moscovei (МКАД).

Pentru a obține permisul respectiv, transportatorii vor trebui să se înregistreze în Sistemul regional unificat de navigație și informație al orașului Moscova (РНИС) și să completeze o cerere pentru solicitarea permisului sus menționat pe site-ul Guvernului Moscovei. Cererea trebuie să fie confirmată cu semnătură digitală electronică, care este disponibilă numai pentru rezidenții Federației Ruse.

Unui transportator străin îi poate fi eliberat doar un permis unic (valabil 5 zile), dar nu mai mult de 2 permise pe lună pentru 1 (un) vehicul.

Admin

Admin