Intrarea în orașul Moscova și șoseaua de centură a Moscovei (MKAD) – specificații suplimentare

Directoratul Asociației AITA vă aduce la cunoștință că restricțiile, care necesită obținerea unui permis special în timpul zilei sau al nopții, pentru intrarea și circulația pe teritoriul orașului Moscova în limitele șoselei de centură a Moscovei (MKAD), precum și pe șoseaua de centură a Moscovei (MKAD), inclusiv părțile sale interne și externe, aplicabile vehiculelor de marfă cu o greutate maximă permisă de peste 3,5 tone, care ar fi trebuit să fie introduse de la 22.00 5 mai 2021, ca urmare a Decretului Guvernului orașului Moscova din 6 aprilie 2021 nr. 399-ПП și a Ordinului Departamentului de Transport și Dezvoltare a Infrastructurii Rutiere al Orașului Moscova din 19 martie 2021 nr. 61-02-122/21, au fost amânate până la 15 iunie 2021.

Schimbarea de mai sus a fost introdusă prin Decretul guvernului orașului Moscova din 30 aprilie 2021 Nr. 551-ПП.

În plus, în urma Ordinului Departamentului de Transport și Dezvoltare a Infrastructurii Rutiere al Orașului Moscova din 30 aprilie 2021 Nr. 61-02-210/21, de la ora 00.00 la 5 mai 2021 vehiculele de marfă cu o greutate maximă permisă de peste 12 tone, intrarea și circulația pe teritoriul orașului Moscova în limitele șoselei de centură a Moscovei (MKAД), precum și pe șoseaua de centură a Moscovei (MKAД), fie în timpul zilei, fie pe timp de noapte, este permisă numai în baza unei autorizații speciale.

Relaxarea normelor, adică efectuarea livrărilor pe timp de noapte fără un permis special, acordat mai devreme operatorilor străini de transport până la 5 mai, nu a fost confirmată de Departamentul transporturilor și dezvoltării infrastructurii rutiere al orașului Moscova.

Evoluțiile platformei online care permite depunerea documentelor pentru un permis special de către nerezidenții din Rusia nu au fost încă puse în funcțiune.

Sursa: Guvernul orașului Moscova

Admin

Admin