Inițierea etapei a treia de vaccinare

Stimați transportatori,

Directoratul Asociației Internaționale a Transportatorilor Auto din Moldova, vă aduce la cunoștință precum că membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au aprobat, astăzi 11.05.2021, în cadrul unei ședințe, contigentele de persoane din etapa trei de vaccinare împotriva COVID-19, care urmează să fie imunizate începând cu ziua de astăzi.

Potrivit deciziei aprobate, etapa trei de vaccinare a populației generale va începe cu imunizarea persoanelor care îşi desfăşoară activitatea inclusiv în domeniul transportului de persoane și mărfuri. La fel, vor fi imunizați și membrii de familie a persoanelor din colectivitățile menționate.

Procesul de vaccinare se desfășoară în cadrul Centrelor de vaccinare din țară.

Totodată,  pentru implementarea cu succes a campaniei de vaccinare a populației, vor fi deschise mai multe Centre de vaccinare la nivel național. Astăzi, urmează să fie inaugurat un astfel de Centru la Bălți, iar în următoarele zile se preconizează organizarea altui Centru în cadrul C.I.E. „Moldexpo”.

Reieșind din cele menționate, puteți solicita vaccinarea conducătorilor auto în cadrul companiei de vaccinare (etapa III) în vederea diminuării riscului de infectare cu virusul COVID-19.

Admin

Admin