CONGRESUL XVIII A ALES UN NOU PREȘEDINTE AL UNIUNII TRANSPORTATORILOR ȘI DRUMARILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA (UTD)

 La data de 06 iulie 2023, a avut loc Congresul XVIII a Asociației Patronale Uniunea Transportatorilor și Drumarilor din Republica Moldova (UTD). Din partea Asociației Internaționale a Transportatorilor Auto din Moldova (AITA) la Congresul menționat au participat: dl Valeriu TULBU – Președinte Asociația AITA, dnii Iulian POSTICĂ și Ghenadie ȚAULEAN – Administratori Asociația AITA.

În cadrul ședinței de la Congres, la propunerea Asociației Internaționale a Transportatorilor Auto din Moldova (AITA), dl Valeriu TULBU a fost ales în calitate de Președinte al Asociației Patronale Uniunea Transportatorilor și Drumarilor din Republica Moldova. Totodată, în calitate de vice-președinți ai Asociației Patronale Uniunea Transportatorilor și Drumarilor din Republica Moldova, au fost aleși: dl Iulian POSTICĂ – Administrator Asociația AITA, dl Mihail POP – Administrator SA”PAT-9”, dl Oleg LIPSCHI – Președinte Asociația Expeditorilor și Brokerilor Vamali din Republica Moldova (AEM-TRANS) și dl Boris GHERASIM – Președinte Asociația Drumarilor Antreprenori din Moldova.

 Felicitări Dle Președinte, suntem ferm convinși că doar cu aportul comun AITAUTD vom găsi cele mai optime soluții referitoare la complexele probleme profesionale, sociale şi economice, cu care se confruntă în prezent operatorii de transport rutier din ramurile patronate.

Admin

Admin