Avem nevoie de ajutorul tău: Studiu IRU privind deficitul de șoferi în 2023

Identificarea și analiza datelor corecte privind deficitul de șoferi a fost esențială pentru acțiunile noastre colective și pentru activitățile noastre de lobby politic la nivel național și global. Vă invităm să participați la Studiul IRU privind deficitul de șoferi din 2023 care este deschis până la 15 martie 2023.

Deficitul global de șoferi este una dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă industria noastră.

Cu sprijinul dumneavoastră indispensabil, efectuăm un sondaj anual din 2019, monitorizând dimensiunea deficitului de șoferi, investigând principalele cauze și identificând soluții.

Mulți dintre dumneavoastră ați folosit constatările în activitățile dumneavoastră de advocacy și lobby la nivel național. Datele aceste susțin, de asemenea, acțiunile noastre la nivel regional și global.

Am lansat sondajul privind deficitul de șoferi din 2023 pentru a colecta cele mai recente cifre privind deficitul de șoferi.

Pentru a obține informații suficiente, vă invităm să participați la sondajul privind deficitul de șoferi din 2023.

Sondajul este deschis până la 15 martie 2023.

Dacă avem răspunsuri suficiente cu privire la țara dvs, vom elabora, de asemenea, un raport dedicat fiecărei țări, pe lângă raportul global. Anul trecut, am publicat 19 rapoarte de țară individuale. Sperăm să producem mai mult în acest an.

Implicarea dumneavoastră este crucială pentru obținerea de date fiabile despre industria noastră. Împreună, putem obține informații bazate pe date și putem determina autoritățile să ia măsuri în abordarea deficitului de șoferi.

Link complet către Sondajul privind deficitul de șoferi din 2023: https://www.research.net/r/drivershortage2023

Admin

Admin