A 23-a Expoziție Internațională de Servicii și Tehnologii de Transport și Logistică “TransRussia”

17-18 aprilie curent, Președintele AITA dl Mihail Usatii şi şeful secţiei relaţii externe a asociaţiei dl Petru Mititiuc, participă la lucrările Expoziției Internaționalе de Transport și Servicii Logistice “TransRussia 2018”, care se desfăşoară la Moscova. Ea este cea mai mare expoziție de transport din Rusia și ţările CSI, care este deținută pentru mai mult de 20 ani și adună anual lideri de pe piața serviciilor de transport și logistică, echipamente de transport, material rulant și tehnologii de transport.

Expoziția este însoțită de un program de afaceri activ, în cadrul căruia vor avea loc conferințe pentru proprietarii de mărfuri și transportatori cu tematicele: “Dezvoltarea transportului de mărfuri în Rusia. Tendințe şi perspective„; “Perioadă de transformare sistemică în transportul rutier: noi provocări pentru dezvoltarea cu succes a industriei „; “ Cele mai bune proiecte inovatoare în logistică, pentru mărirea eficienței companiilor„ şi altele.

Sunt preconizate întilniri cu conducerea reprezentanţei IRU de la Moscova, cu conducerea asociaţiei transportatorilor internaţionali din Rusia şi cu reprezentanţii celor mai mari companii din sectorul transporturilor și logisticii, pentru analiza mai multor opțiuni de cooperare și stabilirii posibilităţii de cooperare reciproc avantajoase.

Admin

Admin