Participarea Asociației AITA la Conferința XIX-a Internațională AsMAP-IRU, desfășurată în or. Odessa

În perioada 4-5 septembrie, curent, în orașul Odessa (Ucraina) se desfășoară Conferința XIX-a Internațională cu tematica ”Transporturile internaționale rutiere – probleme, căile de soluționare și perspectivele dezvoltării”.

AITA este reprezentată de o delegație în componența căreia fac parte conducerea Asociației AITA, membri asociați și conducătorii companiilor prestatoare de servicii pentru transportatori. Delegația este condusă de Dl Mihail USATÎI, Președintele Asociației AITA.

În cadrul forumului, conform totalurilor activității companiilor de transport internaționale,  din numele Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU)  a fost menționat cu Diplomă special a concursului ”Cel mai bun transportator rutier internațional al Eurasiei – 2019”, compania de transport ”TRANSFRIGO” SRL, administrator dl Crețu Vasile, pentru caracteristicele ecologice a parcului de vehicule.

Sincere felicitări membrului asociat al Asociației AITA ”TRANSFRIGO” SRL, administrator dl Crețu Vasile, pentru formarea unei imagini pozitive a transportatorilor autohtoni pe plan internațional.

Admin

Admin