Bitdefender Business – o soluție pentru fiecare nevoie

Miercuri, 29 mai, în incinta Centrului inovativ Tekwill a fost organizat Bitdefender Day – cel mai mare eveniment de securitate informațională din țară, unde au participat și specialiștii Asociației AITA.

În cadrul forumului sau discutat următoarele subiecte:

  • Spionajul cibernetic, criptarea datelor cu pierderea lor, furtul de date și expunerea lor publică, spargerea rețelei și preluarea accesului asupra acesteia sunt subiecte tot mai frecvent discutate și întâlnire în ultima perioadă în mediul de afaceri.
  • Vulnerabilitatea din lipsa de securitate informațională este cauza cea mai frecvent întâlnită în situațiile de atacuri cibernetice și furturi de date, tendințe și soluții.

Au fost prezentate produsele bussines de securitate pentru rețele de calculatoare mici, medii și mari. La fel au fost prezentate avantajele produselor Bitdefender față de alte sisteme de securitate. Astăzi securitatea informațională este ce mai importantă parte a fiecarei companii și necesită o alegere correct a sistemului de securitate, pentru a preveni fraudele informaționale.

Admin

Admin