A 23-a Expoziție Internațională de Servicii și Tehnologii de Transport și Logistică

Asociația “AITA” a fost invitată să participe la Expoziția Internațională de Transport și Servicii Logistice “TransRussia”, Moscova, 17-19 aprilie 2018

Dragi lideri ai organizațiilor de transport rutier!

De la șaptesprezece-19 aprilie 2018 la Moscova (IEC „Crocus Expo“, 65-66 km MKAD), expoziția internațională de servicii și tehnologii de transport și logistică „TransRussia 2018“ – cea mai mare expoziție de transport din Rusia și CSI, care este deținută pentru mai mult de 20 ani și adună anual lideri pe piața serviciilor de transport și logistică, echipamente de transport, material rulant și tehnologii de transport.


Expoziția „TransRussia“ – nu este doar o oportunitate unică de a prezenta serviciile companiei dumneavoastra la cel mai mare număr de specialiști în domeniul transportului și logisticii din diverse industrii, dar, de asemenea, zona de afaceri pentru întâlniri cu partenerii și negociere.

Eficiența ridicată a participării la expoziție este confirmat de statisticile privind rezultatele organizatorilor în 2017, potrivit căruia 82% dintre vizitatorii expoziției „TransRussia 2017“ sunt persoane cheie care influențează decizia de a achiziționa produse și servicii prezentate la expoziție, 79% dintre vizitatori sunt de planificare pentru a încheia contracte privind rezultatele vizitei la expoziție.

Expoziția este însoțită de un program de afaceri activ, în cadrul căruia va avea loc o conferință pentru proprietarii de mărfuri și transportatori TransRussia pe tema: “Dezvoltarea transportului de mărfuri în Rusia. Tendințe, perspective, limite „“ perioadă de transformare sistemică în transportul rutier: noi provocări pentru dezvoltarea cu succes a industriei „“ Cele mai bune proiecte inovatoare în logistică pentru 2016-2018 bienal, pentru a crește eficiența companiilor „..

Informații detaliate despre expoziția “TransRussia” și despre evenimentele organizate în cadrul acesteia sunt disponibile pe site-ul www.transrussia.ru.

Asociația AITA invită organizațiile internaționale de transport rutier, unite de asociația, să participe la expoziția TransRussia 2018.

Pe site-ul expoziției este posibil să primiți un bilet electronic pentru vizitarea expoziției. Codul promoțional al Asociației pentru primirea gratuită a unui bilet electronic va fi trimis celor care doresc să participe la cererea dumneavoastră.

Admin

Admin