Ziua automobilistului și drumarului

Astăzi, 25 octombrie 2018, la Palatul feroviarilor a avut loc ședința festivă consacrată sărbătorii profesionale ”Ziua automobilistului și drumarului”.

La sărbătoare, cu un mesaj de felicitare a luat cuvântul dl Chiril GABURICI – Ministru Economiei și Infrastructurii. Dlui a înmânat Diplome de Onoare gradul 1 și 2 din partea Guvernului Republicii Moldova. Din partea Asociației AITA au fost desemnate următoarele persoane:

Dl Tuluș Piotr

Dl Faurean Dumitru

Dl Pădure Olivian

Dl Bețișor Veaceslav

șofer

șofer

lector

manager

Firma SA”Iugintertrans”

Firma SA”Iugintertrans”

Centru de instruire CIPTI

Firma SRL”RG Cargo”

De asemenea, cu un mesaj de felicitarea din partea Asociației Patronale Uniunea Transportatorilor și Drumarilor din Moldova a luat cuvântul dl Tudor RUSU – vicepreședintele Uniunii, iar din partea  Asociației AITA a luat cuvântul dl Mihail USATÎI – Președintele Asociației.

Președintele Asociației AITA s-a referit în deosebi la activitatea stabilă a Asociației în prezent şi la depăşirea problemele care au persistat anterior. Totodată, dl USATÎI a menționat faptul că toate relațiile tensionate cu IRU care au existat, au fost aplanate, iar până la finele anului curent va fi restabilit sistemul TIR-EPD care va facilita comerțul şi va îmbunătăți eficienţa muncii pentru transportatorii membri ai Asociației AITA.

Concomitent un salut de felicitarea rostit și dl Boris ROJNEVSCHI – Președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor și Drumarilor din Moldova.

Pentru muncă rodnică şi cu ocazia zilei profesionale din numele Ministrului Economiei și Infrastructurii au fost înmânate Diplome de Onoare. Din partea Asociației AITA au fost desemnate următoarele persoane:

Dl Guriev Stepan șofer Firma SA”Iugintertrans”
Dl Dzic Victor șofer Firma SA ”Volan-Autotrans”
Dl Borcea Gheorghe șofer Firma SA ”Volan-Autotrans”
Dl Paslari Mihail

Dl Romanciuc Alexandru

Dl Pitel Nicolai

Dna Iepure Natalia

Dl Rusu Mihail

șofer

manager

șofer

șef serviciul secretariat

șofer

Firma SA ”Volan-Autotrans”

Firma SRL ”Euro Service”

Firma SA”Iugintertrans”

Centru de instruire CIPTI

SRL”Arnitrans”

La finalul şedinţei festive s-a anunţat despre petrecerea în ziua de duminică 28 octombrie, începând cu ora 10.00 a campionatului de AUTOCROSS pe cercuitul de la Coloniţa şi au fost invitaţi toţi doritorii.

Admin

Admin