În atenţia transportatorilor

Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Auto din Republica Moldova, vă aduce la cunoştinţă, că în data de 12 aprilie 2018 în or.Amsterdam, Olanda va avea loc evenimentul cu genericul „Trecerea către logistica digitală”.

Trecerea către logistica digitală
12 aprilie 2018
Amsterdam, Olanda

EVENIMENTUL

IRU, în colaborare cu membrii săi, reunește comunitatea internațională de transport rutier pentru a impulsiona adoptarea de noi servicii inovatoare care vor contribui la transformarea sectorului.

Acest eveniment va permite operatorilor de transport să învețe despre cele mai recente cerințe privind operațiunile de transport de la marii expeditori și platformele de comerț electronice. Aceștia vor împărtăși experiențele și vor stabili legături de afaceri reciproce, precum și rețele cu principalii expeditori internaționali și furnizorii de servicii proeminenți.

De ce ar trebui să participați?

O reuniune internațională a liderilor de inovare și de servicii în domeniul transporturilor

În 2016-2017, 36 de asociații naționale de transport și camere de comerț din peste 30 de țări au participat la evenimentele de service și inovare ale IRU, reprezentate de directorii serviciilor comerciale. În comun reprezintă mai mult de 559.500 de membri, în principal operatori de transport din întreaga Europă și din afara acesteia.

Folosind angajamentul de lungă durată al IRU cu această circumscripție globală, evenimentul reunește: operatori de transport, servicii, transport multimodal.

Acest eveniment va fi o platformă dinamică pentru operatorii de transport pentru a afla despre cele mai recente evoluții și oportunități de transport care vor duce afacerile lor în viitor.

Locul petrecerii evenimentului

Sheraton Amsterdam Airport Hotel și centrul de conferințe

Acest eveniment inaugural are loc în Olanda, o piață care se află în prim-planul inovării în domeniul transporturilor și logisticii. Centrul de conferințe este conectat printr-o pasarelă spre aeroportul Schiphol din Amsterdam pentru confortul dvs.

Am negociat tarife preferențiale la hotel. O legătură cu rata preferențială vă va fi trimisă după confirmarea înregistrării.

Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center
Room Universe,
Schiphol Boulevard 101,
1118 BG Schiphol, Netherlands (the)
Phone : +31 20 316 4300

Parcare disponibilă la aeroport și acces.

Rezervați camera dvs. de hotel la următorul link.

Despre IRU

Acest eveniment vă este adus de IRU, organizația mondială a transporturilor, care promovează creșterea economică, prosperitatea și siguranța prin mobilitatea durabilă a oamenilor și bunurilor. Pentru a afla mai multe despre IRU, faceți clic aici.

https://www.eiseverywhere.com/ehome/irulis2018/

În cazul că acceptaţi să participaţi la evenimentul menţionat, înregistrarea o puteţi face la linkul prezentat mai sus.